Объявление

Свернуть
Пока нет объявлений.

Де перевірити весь організм у Києві

Свернуть
X
  • Фильтр
  • Время
  • Показать
Очистить всё
новые сообщения

• Де перевірити весь організм у Києві

Привіт! Порадьте, куди звернутися в столиці. Хочу пройти повне обстеження організму у Києві, щоб швидко і якісно. Не маю часу стояти в чергах в державних лікарнях, та й довіри до них мало. Де є сучасне обладнання і адекватні лікарі, які дивляться на людину в цілому, а не тільки в свою папірець?

Привіт! Розумію твій запит, час зараз — найдорожчий ресурс. Я для себе обрав функціональну діагностику. Якщо шукаєш якісне повне обстеження організму у Києві, рекомендую звернути увагу на спеціалізовані центри по типу Альтимед https://www.altimed.net/uk/service/diagnosis/ Там за півтори години роблять повний зріз по здоров'ю: від стану судин до рівня стресу і паразитів. Це дуже зручно, бо все в одному кабінеті. Тобі відразу дають розшифровку і план дій. Я так знайшов причину своєї алергії, яку роками не могли знайти в поліклініці.

Комментарий

Дякую за рекомендацію! Півтори години — це ідеально для мого графіку. І те, що відразу дають план дій, дуже важливо. Обов'язково гляну посилання і запишуся, бо здоров'я не чекає.

Комментарий

Обработка...
      X